Сагынам

Разина Кинзябулатова
Сагынасынмы? Мин сагынам,

Мин сагынам сине озелеп,

Жаным-тэнем сине котэ,

Ут-сагышта кон дэ уртэлеп.

Сагынасындыр.. Мин сагынам,

Жаным суза монын сыкранып.

Хэтирэлэр кунлем кылларына

Тигэн саен елыйм сызланып.