Леночцi Фесуненко в День народження!!!

Агнесса Солнечная
      
Сонце встало над Землею
І промінчиком бринить .
Світлу думку я лілею :
„Як прекрасно всіх любить * „!!!

Ти змальована з Богині ,
Твоє серце – є Любов !
І тепер сама віднині
Все , що хочеш , ти замов !!!

Ніжно пальчиком торкнися
Ось Божественний екран .
Мило долі посміхнися ,
Вибери свій талісман !!!

На екрані – все , що хочеш ,
Ти його лиш забажай !
Свої мрії ти лоскочеш ...)))
Тож швидесенько тримай !!!

Я не буду відкривати
Таємниць твоїх і мрій .))
Зможеш у Світах літати ,
Лише Твердо ЛЕНА Дій !!!

У думках ти не вагайся ,
Будь сміливою завжди !
Ціпко в творчості тримайся ,
Коли треба  - полети !!!

Ти Красуня , Ти – Богиня ,
І чарівнеє дитя !
Свого дому Берегиня ,
Жінка кращого Буття !

Долі ніжно посміхнися ,
В тебе все , що треба Є !!!
Тож навколо озирнися ,
Все , що бачиш – то твоє !!!


                2.02.12

„Як прекрасно всіх любить * „!!! – мається на увазі

Безумовна Любов !!!

Безусловная любовь; Безусловное принятие — термин, обозначающий принятие и любовь к кому-нибудь, не зависящие от каких-либо временных условий, а опирающиеся на его устойчивый, целостный образ. Такой любви противопоставляется условная любовь, существующая только до тех пор, пока её объект соответствует неким условиям. Безусловная любовь является важным элементом в ряде философских, религиозных и психологических концепций.( Википедия )