Чомусь так сумно на душi

Людмила Николаева 2
Чомусь так сумно на душі

Чомусь життю та сонцю не радію,

Лиш біля тебе затишно мені,

Лиш ти один даєш мені надію.

Мабуть на тебе марно я чекаю

Скажи чому, чому тебе кохаю?

Чому тебе люблю, лише про тебе мрію?

Але ти все забрав,залиш хоча б надію.

Як вітер ти ввірвавсь в моє життя,

Зламав його й пішов без каяття.

Як вирвати тебе зі свого серця?

Закривши назавжди душі моєї дверці.

Чому ж несправедливе це життя

Де до минулого немає вороття?