Ответный удар!

Саят Куланкипчак
Figthing Back.

I never quarrel, sir. But I sometimes
fight, sir, and whenever I fight, sir,
a funeral follows.

Thomas Hart Benton, politician.


 
Я никогда и не спорю, мой сэр,-
это же против моих всех манер!
Только дерусь иногда я, мой сэр!
Драки итог: гроб из досок-фанер...


р.