Лиш здалося...

Клер Бланш
Я все згадую, наче вчорашнє...
Ти мовчиш... І ми бачимось рідше.
Я так вірила, що все справжнє...
Лиш здалося, нічого більше...

Лиш здалося на мить єдину,
Що мене ти любиш безмірно.
Я повірила, що загину,
Якщо раптом не буду вірна,
Якщо раптом не буду відверта...
Та навколо була тіьки тиша...
Все здалось! Я давно вже мертва...
Лиш здалося... Нічого більше...