To my dear aline

Клер Бланш
Які прекрасні в тебе очі!
В них - біль і радість, сум і сміх,
В них - світло ранку й відблиск ночі,
І жодної сльозинки в них.

Вони глибокі, ніби море,
Безкрайні, наче небеса,
Немов кришталь, такі прозорі...
В них твоя сила і краса!

В них стільки ніжності, любові
Й таких незрозумілих чар...
Дивлюсь в ці очі знову й знову,
А в них, як вперше, тліє жар...

Жар світла ранку чи то ночі,
І жодної сльозинки в них...
Які ж прекрасні в тебе очі!
В них - біль і радість, сум і сміх!