Iньэкцiя

Ламора
Ін’єкцію тупого безоглядного щастя мені!
Допоки не захлинулась у нищівному лайні
долі... яку підібрала додолу, сховала в свої долоні
й мечуся по світу, не знаючи що то його робити.
Поки мої трунарі вбивають гвіздки у мої гроби
і шиють шовкові квіти…