Кожну хвилинку

Валентина Сердечко Окулова
Вітер сильний завиває,
Холодно в окрузі.
А малюк тебе читає,
Ви з ним кращі друзі.

Він так мріє і сумує,
Чекає в гості тебе.
Смачно їсти приготує
Від щастя аж до неба.

Всі малюк тобі дарує:
Любов свою велику.
Як він без тебе сумує
Один, кожну хвилинку.