Розминулись дороги

Прокопенко Юрий
Розминулись… Пішли по дорогах окремо…
В мене – ніч, в тебе – день, все цілком навпаки.
Розвели дві дороги в прийдешність буремну…
Хтось заклав в небесах нам порядок такий…

Обернись! Прокричи!…Вже слова накипіли…
Серед осуду днів, під прицілом хвилин.
Що не крок – ми все далі йдемо в час несмілий,
Залишаючи спогад у бЕзладі змін…

Не мовчи… Зупинись… Та розтанули мрії…
Вже прилеглі дороги, навік розійшлись…
І не випестить серце кохання з надії,
Пронеслось диво-щастя, що гріло колись…

20:41, 23.01.2012 рік.