Як важко без тебе...

Камилла Таня
Безсонні
темні ночі...
Очі в сльозах...
Серце моє безупинно
Стогне в грудях...

Плачу, коли
бачу фото,
там, де є ти...
Де я маленька,
де ти живий...
Лечу туди...

Я не забуду,
Я пам'ятатиму
Тебе, мій друже!
Чотири лапи, добрі очі...
Як важко без тебе,
дуже... дуже...


Співавтор вірша моя дочка