Поэты, женских душ ловцы

Принцалександр
Поэтов племя - по происхожденью
Сирен сладкоголосых порожденье.
Пленяя пеньем дивным моряков, сирены корабли, на скалы направляя, разбивают ...
Поэты - женских душ ловцы, в стихийном океане чувств обманным слова маяком мерцают.
---
Poets are creatures with affinity to Sweet sounding Sirens,
Which captivate the sailors' ears by the wondrous singing,
Then guiding ships right onto the rocks.
Poets - are female catchers, flickering with deceptive words as beacons in the deep ocean of feelings.