Навiяне снiгами

Валео Лученко
глибоке коріння ворушиться.
 дерево – спить
 ворона на ньому дрімає, притрушена снігом
 а він усе сипле та сипле
 на радість селянам і дітям
 а також ведмедю у лігві,
 що медом з малиною снить
 та плямкає солодко,
 лапоньку лиже…
 а ондечки лиска чим-чик по курей
 і вовк бідолаха повзе до кошари
 а звірам до пари мисливці бредуть
 від Брейгеля Старшого з лісу,
 голодні та злі…
 ну досить пора вже до сну:
 погасимо свічку,
 опустим завісу…