Паразити

Александр Галутва
Не можуть деякі інакше,
Пошесть ця, крокує і волає:
Більше, більше, більше!
Ще, іще! Моє, усе моє!

Блищать несамовиті оченята,
Загребущі тягнуть рученята.
Підступні, наче бісенята,
Порода їх триклята.

Всього їм мало і не досить,
Скільки би не мали.
А як хто попросить -
Нізащо би не дАли.

Заздрістю роз'їдені серця,
Холодні, як у мерця.
Паразити на тілі спільноти,
Приклади нахабної сволоти.

Вчинки завжди деструктивні,
Не гідні і звання людини.
Душі, мабуть, дефективні,
Навіть гірші від тварини.