Ночь Сварога

Наталия Русакова-Редько
 Напис на каблучці Соломона
 "Все минає,тож і це - мине"
 Посмішка гірка,сльоза солона
 Та,хіба зупинить це мене?

 Ранок не світає - сутеніє
 В серці невдоволеності щем,
 І надія безнадійно тліє
 Вся ущент просякнута дощем.

 Але я затято вірю в Сонце!
 Все здійсниться,як в дитячім сні,
 І в моє зарюмсане віконце
 Влучать теплі промені ясні.

 І буденна радість непримітна
 Розхитає моноліт ночей -
 Випадкова посмішка привітна
 І раптовий зблиск чужих очей!