Фото

Дмитрий Савич
Що бачить фотографа око?..
І зорі, і сонце, і море глибоке.
Роси кожну краплю і марева трепіт.
Ластівок стріли, і хвиль чудних шепіт.

Він бачить минуле, таке незабутнє,
Несе його радість, несе у майбутнє.
Й усі ті світлини, як спалах емоцій,
Міняють наш пульс в буденнім потоці!