На полюваннi

Лариса Лорнет
На полюванні так завжди буває…
Ти йдеш на звіра, по його хутра.
Бо ти, ну, майже цар,-
Життя дизайнер…
Але ж  і звір, у хащах, господар!
І що ж зробив ти? Ти УБИВ ДОВІРУ.
А ВІН, у тих кущах, ТЕБЕ ПРОТЕСТУВАВ.
Жадоба звіра, хоча б має міру,
А Ти, мисливцю, сам себе впіймав…