Новий рiк

Лариса Лорнет
Усе живе!
Усе пливе!
Усе гуде…
Стрімко ази гукань, знаком доносить
І посмішкою, рік Новий цвіте,
Дахи міняє, стріхи зносить,
(!що зробиш – розвивається, росте),
А серце вже благає: досить, досить…