Щоб друзiв запросить...

Лариса Лорнет
Щоб друзів запросить до себе в гості,
Так необхідно мати власний простір!

Щоб не було духовного інцесту,
Це заповіт Тарасів, - не протесту -

Один лиш спосіб Землю не втрачати -
Іти вперед, і далі обіймати...

Детально п’єм - блакиті п’єдестали,-
Призупиняймося, обчислить інтеграли…

Архітектурно , крізь кристал кармічний,
Будуєм новий шлях,- КОСМІЧНИЙ!

Знання для творчої співпраці,-
танцюють мізки, ноги, пальці...