два... досыць

Владимир Кабердин
На дороге смотрят в оба.
Чтобы ехать надо жить.
Чтобы жить нужна дорога.
Этим нужно дорожить:)

--

Але толькі адным вокам
у прыцэл глядзіць стралок.
Каб забіць не надта многа,
толькі ў вока. І здалёк.)