***

Михайло Носа
Ой, і закрутилось, замело,
А сніжинки – ніби бджоли злі,
Птах із казки зимньої крилом,
Завірюху підіймає на землі.

У морозному повітрі сотні віт
Допомоги мов спасіння ждуть.
А мені здається: вишні цвіт,
Й вітер завива твою фату.