Бог у всьому

Ольга Назарова7
Як добре у Твоїх руках
Могутніх, люблячих, надійних.
Ти переміг весь гріх і страх
І дав свободу в Твоїм Сині.

Твоя любов - не почуття.
Твоя любов - це вчасна дія.
Твоя любов- саме життя.
Твоя любов - не якась мрія,

Химера, марево, ніщо-
Твоя любов безмежна й вічна.
З любов"ю Ти у світ прийшов
І переміг гріхи та відчай.

Без Тебе важко у житті.
Без Тебе - тільки існування
Й немає світлої мети,
Без Тебе лиш розчарування.

Від Тебе - все таке просте
Й таке доступне - любов, віра,
Яка тоді лише росте,
Як в серці є моїм довіра,

Коли у всьому тільки Ти,
Коли у всьому Твоя воля.
Ти не даси тягар нестИ,
Що непосильний, і від болю

Душевного зціляєш Ти.
Я лиш на Тебе покладаюсь-
З Тобою зможу я дійти
Й ввійти в блаженну вічність раю.

Ніколи Ти не підведеш,
Бо обітнИці всі - для мене.
Твоя свята любов без меж,
У Твоїм Тілі я є членом.

Тож хочу слухати Тебе -
Ти є моєю Головою,
Яка мене не підведе.
Мій Бог, щаслива я з Тобою.

Прослався ж у моїм житті,
В бажаннях, почуттях і діях
І будь у всьому тільки Ти,
У серце дай любов без міри,

Щоб через мене діяв Ти
На кожнім місці, де поставиш,
Щоб в вірі я могла рости,
Любить Тебе і вічно славить.

Хвала лише Тобі, Господь,
Честь, слава й вічне поклоніння!
У нашім зібранні пребудь
І кожному дай мудрість, вміння

Тобі служити без розваг,
У всім на Тебе покладатись,
А ближнього любити так,
Ніби себе -  Ти цього вартий!