Другий Новий Рiк

Богдана Синюк
Багато обрядів у нашому краю
Сьогодні НовИй Рік удруге стрічаєм

А молодь вдягає хлопців в «Маланку»
І водить «Козу» аж до самого ранку

Столи вигинаються -страв до несхочу
М'ясо,  кров'янка, смажений бОчок

Капуста, кутя, узвар, голубці -
Щоб красні дівчата були на лиці

Лунають щедрівки, народ веселиться
То ж будьте здорові – Христос Народився!