Святково-презентАбельне

Лариса Лорнет
Сірко-воднева суміш – що робити?(!)
Налито… Черга пити за здоров’я(!)
(мені ж дощем, на ваші іго лов’я,
Рясним до щенту – в небі і зомліти!)
От бачте, -  заплітається  язик .
(Язик не звик складати певні фрази,
Тому вони і штучні – до образи )
Язик, - ялик… я лик(!)Я божий, божий…
Іду «скрести сусеки» базы…базілік,
Бо не в короні, хоч нате і схоже...
Іду «скрести» сусідські голови
Тримайтеся, макітерки сметани,
Бо мішанина, особливо манни…
Пільго - лови! Лови – біль голови!
Любов – земна, Надія – досхочу
І з ними їх Софія, божа мати.
З календарем і тишею на чув…
На диких чув… засув! Куди(?) – за грати…