я дiвчина... зима...

Мила Льева
мені очі твої наснилися...
          два кавових зерна...
                вони на мене
з таким теплом дивилися
   і розуміли, що я дівчина...зима
вони мене зігріти намагалися...
             тягли мене в свій жар...
а душі між собою розмовляли
           і десь літали поміж хмар.....
тепла...твого тепла бракує...
           в цю  довгу ніч зимову...
і через простір зір...
              я очі і вуста твої цілую....
і що ти лише сновидіння..
я намагаюся забути знов... і знов....