Подарунок

Раиса Андрейчук
Ти приніс мені квітів букет,
Білих білих з земельки своєї.
У садочку твоїм розквіли
Наречені, красуні лілеї!

Скільки гордості в квіточці цій!
Чистоти, чарування і сили.
Подаруй мені з нею любов,
Непокорную, вірну і щиру!

Хай розквітне вона назавжди
І ніколи в житті не зів'яне!
Хочу завжди для тебе цвісти,
Мов ця ніжная квітка, коханий!