Життя

Еёвеличество
Коли життя на чомусь ставить крапку 
Ти плачеш так немов мале дитя. 
І сон, він не приходить аж до ранку, 
Воно таке ненависне – життя. 

Комусь воно дарує тільки радість, 
Комусь дає лиш горе і біду, 
В комусь воно лишає тільки заздрість, 
Що у тобі, моє життя, знайду? 

І вибачень твоїх я не приймаю: 
Там де помилки, я знайду свій шлях. 
Пільг і поблажок в тебе теж не маю – 
Вони лише для слабих та невдах.