Ненормальна. Який комплiмент!

Алина Старая
                ***
Ненормальна. Який комплімент!
Так не кожен зуміє!..
Як усі буть ніхто не бажає,
Та все ж всяк живе.

Незбагненна. Із сотні один
       може все ж зрозуміє,
Враз осяє ідея і думка
              йому промайне.

Недосяжна. А може ніхто
            досягти не старався?
Безпардонна. То й що?
В мене інші життєві права.

Я – яскрава й весела. Цікава.
Ну, хтось здогадався ж?!
Божевільна лиш трішки…
В цілому я – точно жива!

                30.12.2011