Моя краина!

Лариса Перегудова
               МОЯ КРАЇНА!
 

      
        Ти моя Країна!
        Рідна Україна!
        Матусенько моя!
        Мій рідний край
        Земля моя рідненька
        Я тут живу,жила моя ненька
        Батько мій вугілля добував
        Хатину будував,родину коханням
        Добром зігрівав!


        О роки,роки,вас не зупинити!
        Як гарно було разом усім жити
        Великая родинонька моя
        Нема давно батьківського подвір*я
        Батьків нема,я іх дитинка
        Волосся сивє,серцє молодє!
        Як розійдється-грєблі,грєблі рвє!


       Дє ти дитинство радістнє мое?
       Ось воно і вжє його нєма
       Дє ти юність лагідна моя?
       О! Вєлика стєжка мого життя!
       Чи мудра я, чи ні,у кого запитати?
       Словом та ділом буду життя радувати!


      Мій рідний Край!
      Донєчина моя!
      Багато бачили і бачим
      Ніколи гірко нє заплачим!
      Впєрєд йдємо!
      Світлє майбутне нєсємо
      Дітям,онукам!
      Спаси ГОСПОДЬ!Спаси!