Кызыма

Разина Кинзябулатова
Куклэрдэге йолдыз кирэк тугел,

Синен кузлэр-минем йолдызлар.

Син булуы-минем бэхет,

Насыйп булсын чиксез шатлыклар!

Куанычтан синен колу-

Минем яшэу ямьнэре!

Син бит минем яшэу мэгънэм-

Кузлэремдэ шатлык яшьлэре.

Килче, чэчкэм, кысып соиим!

Бэхетле бул, сау хэм тэуфикълы!

Соелеп хэм соеп яшэ,

Килер конен булсын саваплы!

Нэни куллар мине коча,-

Мин бэхетле! Нинди бэхетле!!!

Самими да, саф та узен!

Ходайга мин чиксез рэхмэтле!