Любовь по расчету

Разина Кинзябулатова
Башны кулга терэдем дэ,

Утырамын каты уйланып.

Уйлый торгач, арып беттем,

Бетте башкаем катып!

Уйларым да ерак китмэгэннэр,

Элеге шул сою турында,

Базар кануннары

белэн хисне

Бер улчэугэ салу турында.

Сою, дорес, сатылмый ул

Базарнын уртасында,

Э бит 'любовь по расчету'

Йори бэзнен арада(!!!):

Кыска итэк,тоз буй-сын,

Алтыннарга торенгэн;

Модный базар законы чыга

Чем кызыл иреннэрдэн:

'Кирэк тугел авыз ачса,

Тамагы

куренгэне.

Кирэк кесэ акча тулы,

Тачкада жилдергэне!'