Сонет Яфинке

Эрос Амурский
Мертвим янголом безкрилим –
Паде біль у чорні води.
В них щукай дівчина броди -
Зустрічатись з своїм милим.
Чорний колір стане білим
Затремтиш від нагороди
Як угледіш щастя сходи –
Знов відчуєш свої крила.

Грають музику гандхарви
Танок ти почнеш з обранцем
В парку мрій – Олександрія.
І засяють ранком барви,
Що божественним посланцем
Благодать тобі навіють.

---------------------------------------
Ганджарви – небесні музики, полубоги (індуізм)
Парк Олександрія – дендропарк у місті Біла Церква.