Яфинке

Эрос Амурский
Яка ти мила грішниця, красуня.
Ти так завзято про той гріх говориш,
Що я замріявся про пошуки з тобою –
Перлини пристрасті з краплиною гріха.

Ти мабуть відчайдушна і гаряча,
Ти можеш дарувати мить безтями
В своїх обіймах у човні кохання.
Так може ти до мене прийдеш уві сні!?