Дощ

Инна Капшик
Дощ нездійснених бажань,
Дощ минулого кохання,
Привітай мене востаннє,
Пісню мрії нагадай.

        Ти стікаєш по вустах,
        То солоний, то солодкий,
        Змивши сльози на долоні,
        Струменієш по щоках.

Я пірнаю в течію,
Шаленіючи від болю.
Дощ, як туга за тобою,
Має музику свою.

        Дощ нездійснених бажань,
        Дощ незгаслого кохання.
        Привітай мене востаннє
        Пісню мрії нагадай.

        Дощ нейздіснених бажань...

     1999 р.
У якості ілюстрації додана картина автора із серіі " У обіймах дощу"  40 х 60. Картон,акрил, акрилові контури, олійний живопис. 2015 р.