Крила

Василенко Саша
                А.Д.

І за спиною виростають крила,
Ти відчуваєш дикий біль.
Той біль для того, щоб ти знала,
Що крила треба берегти.
В них є велика сила:
Вони піднімуть, коли в прірву впала,
І здатні до небес вознести…
25.12.2011р.