Вiн Бог, вiн нас помилуэ, вiн нам простить...

Василенко Саша
Один на трасі автостопом несусь сьогодні я у Львів.
Вже друга ночі на годиннику і важкою була дорога,
Але я сам її в цей вечір собі таку вибрати захотів…
Я довго так просив чогось чарівного у Бога,
Натомість одне лишень узрів: дарма просити щось у нього.
Тому я взяв те, що пронести б по життю зумів.
Така природа у людини, брати усе і потім Його просить:
Будь до нас милосердним. Цілуємо ікони…
Він Бог, він нас помилує, він нам простить.

                01.11.2011р.