Новор чне створ ння

Больное Сознание
Новий рік, свято, радощі і сміх
Усі чекають з нетерпінням .
Та не чекають, на поріг
До них прийде створіння.

Він з крові плоті та кісток,
В зірницях чорні і очі.
Він забере всіх діточок,
Прийде лиш пора ночі.

З мішком червоним на плечах,
У роті гострі, гнилі зуби.
Відчує відчай він і страх,
І кожного він згубить.

І б`ють дванадцяту годину.
Чекають всі із нетерпінням,
Що прийде щастя у родину.
Не хочуть зустрічі з створінням.

Та він прийде до них у дім,
З жахливим його сміхом.
І із собою принесе усім,
Смерть- подарунок, собі втіху.