Я вдихаю поп л

Больное Сознание
Я вдихаю попіл
У легені
Не в слах стримать
Себе
І думаю про тебе
А дим цей зігріває
Мою душу
Безсило битись
В скло мушу
Та ось догорає папір
Я не можу
Нема більше сил ...