Система

Больное Сознание
;Система диктует 
Нам правила жизни
Система внушает 
Моральные ценности 
И просим мы 
У системы милости 
;И просим у системы 
Прощения 
;Системе все равно 
На твои идеи 
Системене нравится 
То что ты прогресируешь 
Система не любит 
Индевидуальное мнение 
Системе нужны
Колективные действия



Система диктуе 
Нам свої правила 
;Система нав'язує
Моральні цінності 
Вимагає система 
Віднас покаяння 
Прохаем ми 
Усистеми милості 
Системі все одно 
На твої ідеї 
Їй не подобається 
Що ти розвиваєшся 
Системі не треба 
Індивідуальне мислення 
Системі потрібні 
Колективні діянія