Ще одна присвята ще однiй гарнiй людинi

Анна Усадская
Сонячна посмішка,
Очі, мов зірочки.
Справжня хлопчача душа.
Пісні від серця,
Щирістю ллється
Справжня любов до життя.
Ти не вагайся -
Йди, посміхайся,
Мрії назустріч прямуй.
Кожного ранку
Ти просинайся,
З щастям у путь крокуй!

20.12.11