Щастя у Бога замов!

Агнесса Солнечная
Я буду сміливою , впертою ,
Та слабкість жіночу лишу ...
Буваю з тобою відвертою ,
Бо душу на раз я цілю !!!

      Відкрию для світла весь простір !
      Кохання в свій дім запущу !
      Створю лиш собі новий постер .
      Жіночість і вірність лишу .

Бо скоро прийдуть переміни ,
І зміниться весь людський світ ...
То ж треба кидати в каміни
Сум , злість , а не зоряний цвіт ..!

       Взлілею в собі я жіночність ,
       Хай в Світі панує ЛЮБОВ !
       Нема перевірки на точність ,
       То ж Щастя у Бога замов !!!