Шалени твои поцилунки

Татьяна Колесова
***
Шалені твої поцілунки –
В пам’яті не тьмяніють…
Долі коштовні дарунки,
Мої не здійснені мрії…

Шалені твої поцілунки –
Не змито дощами, роками…
В таємних серця лаштунках:
Навіщо послухала мами?

Я розірвала стосунки,
Пішла, як гадала, назавжди…
Шалені твої поцілунки –
Зі мною, як гола правда.

Я намагалась забути,
Твій образ із пам’яті стерти…
Та  тільки доля підступно
Знов повертає уперто

Шалені твої поцілунки –
Їх смак на губах відчуваю…
Загублені подарунки
Доля не повертає…

29.12.2011