Вибiр

Фиалкора Микитенко
Вибір - варіант здійснення мрій,

Давати його - вдалість дій,

Маючи вибір будь мудрим,

Хочеш медитуй чи крути мудри.

Часом це гірко, а часом приємно,

Обрав, і ти могутніше Агамемнона,

Вибір - це шанс на квиток Фортуни,

В поміч зірки в небі та древні руни.

Іноді вибір дається лише раз,

Аби уникнути зайвих образ,

Уникнути болю від думок і слів,

Аби кроку назад ніколи не захотів.