день самий останнiй

Фиалкора Микитенко
Якщо люди взнають про день самий останній,

То які будуть їхні останні бажання?

Можливо думатимуть про палкі ночі,

Чи перечитають записи давні і пророчі.

Як настане їхній день останній,

Чи вдосталь буде здійснених сподівань?

Чи дійсно знатимуть, що занедбали

Дорогу мрій по котрій колись прямували?

І знову думка лине в той день останній

Аби прибрати зайві миті зволікання,

Щоби одразу визначитись куди прямуєш,

Може раптом крила Ікара майструєш?

Дивись, вже так близько час прощання,

Тож яке твоє останнє бажання?

Які останні слова випадуть з рота,

Якщо фінал вже за поворотом?