Коли юристи стискають зуби...

Тэта Браян
Крокують підрозділи на підвіконні.
Суцільно закріплюють грати.
Навчаються швидко, готові до бою,
Особу свою захищати.

Система законів, мов латана ковдра
Деінде в дірки потрапляєш.
Колізій занадто, ідей вистачає,
Невигідно тільки приймати.

І все узагальнено, все зрозуміло,
Папери у правильній формі.
Працює держава, працює сумлінно.
Дітей не тримає у домі.

Та тільки сумно і навіть страшно,
Як очі народ закриває,
Коли юристи стискають зуби
І людяність в собі ховають.

Немає віри, ще менше дії.
І хиляться голови старші,
Але підростає нове покоління
Палке покоління, наше.

І нам не треба живих майданів.
Огидні слова без дії.
Єднаємо погляди, сили, плани.
І разом йдемо до мрії.