Три камiнчики

Василенко Саша
Три камінчики, що подарувала в той вечір ти:
Перший – любов, другий – підтримка, третій – дружба.
Чи варто зупинятися, коли треба вперед йти?
Чуєш, як нашому коханню заздрить юрба?!
Як же хочу я доторкнутися до оголеної спини дівчини,
Котра плаче уві сні від того, що самотня.
Де ти в цей морозний вечір, коли так довго до весни?
І хто наллє мені вина, щоб в нім втопити свої почуття?
До тебе! А може все ж таки не варто?

                24.12.2011