Часом буваэ так

Василенко Саша
Часом буває так, що ми самі собі забороняємо
Давати проявлятись своїм справжнім почуттям.
Ми нібито все то добре самі давно розуміємо,
Але чомусь боїмося давати волю цим словам.
А вони все на них чекають, а вони їх так ждуть.
Ждуть коли ми обіймемо їх ніжними руками,
Скажемо, що кохаємо всім серцем і вони заплачуть...

                26.12.2011