Я на тебе чекав

Анатолий Павленко
Звідкіля  б  почуттю  тому  взятись...
Я  на  тебе  чекав,  як  на  Святість.

В  мене  свіжі  вдихнула  ти  сили
Зі  своєю  появою,  мила.

І  життя  мого  чисту  сторінку
Ти  відкрила – з  рожевим  відтінком.

Радість  щедро  ту  повнить  сторінку,
Моя  люба  онучка  Крістінка

---