Я люблю Украину

Наталия Лазаренко
Солов’їна пісня,
Під вікном калина,
Невмируща дійсність,
Що мене покрила.

Солом’яна стріха,
Степ, що безкінечний,
Рідна мати стиха
Пісеньку щебече.

Стиха над синочком
Щастя закликає,
Славним козаченьком
Його уявляє.

Рід наш український
Завши був і буде,
Поки наше серце
Його не забуде!)