27. 07. 2010 Великий Бичкiв

Марк Батлей
У підніжжя гір карпатських двох річок бурхливих
Зародив нам селище бичок гірський сивий
Та назвали наше село Великий Бичків
Бо кохав та продавав, не мало бичків
Різних розмірів та зросту великих та малих
Сила була велетенська гірська сила в них

Ой вставайте до роботи сонечко встає
Ой скоріше до роботи бо роса ще є
Виганяйте тай худобу пастухи вже ждуть
Хай луги наші карпатські, зубами пожнуть

Хлопці наші в жилах сила, а з уст ллється спів
Косять з ранку тай отаву для наших бичків
А дівчата чорно брові з хитрими очами
Залицяють наших хлопців тай с попід отави
Так і процвітаємо люди, в трудах тай роботі
Продовж років та століть в нашім тай Бичкові

Ой вставайте до роботи робота чекає
Бо в роботі та турботі сімя процвітає
Незабудьте з ранку люди  сметанки попити
Щоб змогли тай до обіду роботу зробити

Люди добрі Бичківляни браття та сусіди
Будем в мирі ми трудиться нам поможуть співи

Брати сестри спокон віку  тут ми покохались
Труднощів тай усіляких ми тай не боялись
Будьмо в єдності в любові  бо ми Бичківляни
Але зможемо полюбити хто у нас жити стане

Ой сорока білобока скрегоче в городі
Ой сорока білобока  новину несе
Ой сороко тай новину хорошу неси
Розкажи чого не знаємо, тай що знаєш ти
 
З різни міст тай на планеті люди їдуть до дому
Щоб свята посвяткувати попити гірську воду
Звідусіль спішать до дому нас чекає рідня
З радістю тай до Бичкова спішу їду я
Всюди добре але дома саме ліпше є
Рідне місце земля рідня мама вдома жде
Деб не були але вдома  наш батьківський рід
Всюди добрий але вдома, най смачніший хліб