SMS

Степан Егураев
 


Vspleski emocij…!?
Brizgi ovacij…..!?
Chavkaja licami,
Vzgljad bez vibracij.

Zapahi specij…!?
Spertost erekcij…..!?
Gavkaja duchami,
Strah ot prostracij.

V mire gradacij…!?
Jajda novacij…..!?
A massu pitaet,
Blesk degradacij.


EGURAEV.
2008.10.8.